ledig jao!! :)

hej alla glada!
idag är jag ju ledig! jätte skönt. jag vaknade kanse kl: 9:40. så gick jag upp och åt frulle. sen så had emamma skrivir en lapp till mig och på den stod det att jag skulle vika tvätt, dammsuga och plocka ur diskmaskinen. juste jag skulle läsa mina omdömen också. har ju utväklingsamtal idag. det suger! men ja.. nu snart jag jag kolla lite mer på omdömerna. ska bara göra lite andra grejer först. ni kan gärna komentera vad ni vill att jag ska skriva om eller ha för bilder eller nåt sånt. för jag gör det ni önskar! det mesta ialla fall! och om nån vet någon så här typ dag1: en bild på mig själv typ sånna komentera då! :) plece. skulle va as kul. men ha det bra hej då //tildis! :)
 
längtar till julen!!! :)
bilden tagen från:we♥it
 

ska komma gång!!

hej bloggen! nu så ska jag komma igångmed bloggen igen! får se om agnes vill samma sak? men annars blir det bara jag! men ja! imorgon är jag ledig! skönt som tusan! fast sen har jag utväklingsamtal! :( inte lika kul. hatar utväklingssamtal. för man vet inte om man har gjort nåt eller så! men ja. så imorgon kan ni nog få ett eller 2 inlägg. får se. och idag så är det ju ingen träning. det är också ganska skönt. för kolla jag kan skriva hur mycket jag tränar:
mån: träning+gympa
tis: gympa+handbollsprofil
ons:träning
tor:träning+profil
fre:inget! :)
lör: match troligen
sön:match troligen!
som ni ser så är det ganska mycket. så det är skönt att ta det lungt. tycker jag. men ja nu ska jag försöka komma igång igen!  så ha det bra hejdå!
Tumblr_md1h3szuth1rw0imwo1_500_large

RSS 2.0