orkar inte...

hej hej bloggen. asså snart kommer jag inte blogga nåt mer.... om ni undrar varför så: ingen läser (inte så kul), jag har aldrig tid att blogga ( allefall inte den senaste måndaen), det är inge kul öfr vi får inga komentarer..
3 skäl till att lägga ner bloggen!!! om nån läser kommentera aqtt ni gör det.

cup!

hej harspelat cup hela helgen så jag har inte kunnat blogga. vi kom till semifinal. där förlorade vi mot tumba. vi brukar ju vinna mot dem.... aaaaaa!!!!
orkar allvarligt inte skriva mer nu!
hejj!

Tjao!

Jag Zoe bloggade ju inget igår som ni såg, men jag hann inte det. Men jag kan berätta vad jag gjorde.
Först åt jag frukost och allt det där sen åkte jag mamma och min lillebror till min mormor och morfar och så gick vi på kina/thai resturang med dem. Det var ganska gott faktiskt! Det var buffé och där hade de även några svenska saker, så jag åt mest pannkaka!!
Sen så kom vi hem typ en halvtimme innan min träning började, så det var bara att nyta om och åka upp till den.
Sen när jag kom hem så åt vi pizza, smarrigt! Och kollade på TV.
Men det blev lite pizza kvar så imorse åt jag pizza ttill frukost! Och pannkaka för det hade vi också kvar sen i typ förrigår! Smaskens frulle!!
Men nu så ska jag nog snart ta och äta lunch.

//zoe


frågestund

cha, cha bloggen. tänkte köra på en frågestund. då kan ni fråga och önska saker.  ni får fråga allt mellan himmel och jord ;)

....

hej hej bloggen. idag så har inte så mycket hänt. lite tråkigt kanse men men. ikväll blir det träning. kul ska det bli. jag har ju inte tränat på en vecka. men i helgen blir det cup. den heter anna´s cup. nån av er som ska spela den? men nu har jag absolut inget att skriva så puss :) //MARRY

RSS 2.0