kryssning

hej. idag så kom jag ju hem från kryssningen. det var nice. men första dagen så var vi först och åt på en resturang. men sen så gick vi till kareoken och sjöng. sen gick vi vidare till discot. och där dansade vi. men dan efter så badade vi typ. inget mer. men det var en rolig kryssning.

men nu är ju klockan åtta och sveriges mästerkock börjar nu så jag måste dra. har bara en fråga till er. vart har atta läsare tagigt vägen?
//marry ;)

:)

Hej! Här sitter jag och smackar i mig lite godis!
Idag har jag träffat mormor och morfar och vi var och åt på ett ställe med dem.
Men nu är jag hemma. Jag ska mejla till tjejen som ska fixa designen nu.
Vi hörs! //zoe


Äntligen hemma!

Hej på er! Haft en bra dag? Det har jag iallafall.
Började med att jag steg upp och åt frukost och allt det där. Sen åt jag lunch och sen så åkte vi och kollade på bio. Efter bion så var vi och handlade lite och nu så är jag äntligen hemma! Nej, jag har inte direkt längtat hem.
Men vad ska jag mer, jo statistiken stiger hade ju 17 läsare igår. Inte så illa eller!? Har bett en tjej göra en design nu så hon ska fixa en, hennes blogg hittar ni häääär!
hejj //zoe

upptagen!

hej förlåt jag marry har inte kunnar skriva. men gissa varför! näj jag berättar i stället. jag har varit hos min mormor och morfar hela lovet. men jag kan berätta vad som hände där. Första dagen: vi kom dit kl 8 på kvällen och åt mat då. och sen så kollade vi typ bara på tv. andra dagen: vi åkte skidor. det var jätte kul. tredje dagen: vi var och badade i ett badhus. min kusin fick ett jack i hälen och fick sy 3 styngn. fjärde dagen: ingenting hände typ. femte dagen: vi åkte hem.

 men nu snart så ska jag iväg igen. jo jag ska på kryssning. men mina kompisar deras kusiner och deras mormor. och såklart våra föreldrar. sak bli nice. ni kommer att få en out fit och face look bild oxå. men ha det good :P <33 //marryKritmugg hos Prylia!

Hittade den här superroliga muggen hos prylia.
Det är en Kritmugg som man kan skriva på. Är typ som en sånhär svart tavla man hade förr i tiden fast på en mugg istället. Så kan man skriva sin egna text på muggen och byta när man känner för det! :)
De har även massa andra roliga prylar där som tex en toalettmugg mm.
Om ni vill läsa lite mer om muggen eller andra produkter klicka bara på länken
http://prylia.se/kritmugg


Fler läsare!

Tjenare! Nu har vi gått med i Bloggriket. Det är en sida för folk med bloggar, och förhoppnngsvis så ska man få fler läsare då. Vi får se!
Ska även göra en annan sak, som ni ser i inlägget över det här. Ska nämligen skriva om en produkt från ett ställe som heter Prylia och sen om man gör det och länkar deeras sida i inlägget så kommer de att länka våran blogg på deras sida. Så ni inte undrar varför jag skriver om en produkt därifrån, förhoppningsvis så ska man få mer läsare då också. Men nu så ska jag ta och göra det!!

!

Kom precis ut ur duschen. Allt bra ed er? Jag mår toppen!
Fortfarande ingen design fixad, I know....
Men jag hoppas det kommer en snart, ska kankse försöka fråga några personer idag.
Kul att några läser iallafall, typ 5st. Vill ha mer! Men bloggen är ju helt ny så det är väll kankse inte så konstigt att vi bara har så få läsare. Men ni har ju inte fått några bilder på den här bloggen än, så här kommer det några stycken. Ha det bra! //ZOE

 Marry! :) Jag! :) heheBild från när vi var i haninge för typ 1 år sen.Kurr....

Måste ta och äta lunch snart, svälter ihjäl snart. Nej men hungrig är man iallafall.
Har tyärr inga bilder på den här datan just nu, hade tänkt att lägga ut en bild på oss annars för er som inte läste vår förra blogg. Design ska ju fixas snart, hoppas jag!!
Om ni kan eller känner någon som gör bra designer så kan ni gärna säga till.
Om ni vill ha länkbyte så går det jättebra också!
Säg bara till så ska vi fixat!
kram! /zoe


God morron

Har nyss ätit lite frukost, eller ja typ 45 minuter sen. Kanske ganska sent men igår kväll så var vi hos några vi känner och vi kom hem typ halv två så man var lite slö imorse.
Nu är det ju SPORTLOV!! Skönt ska det bli. Idag har jag väll inga planer direkt, bara va hemma och chilla kankse? Det är ju alltid skönt!
hejdå! ♥
/ZoE

Ny blogg!

Äntligen har vi nu fixat en ny blogg. Vi kände att vi behövde byta. Design kommer snart, så att ni vet.
Blir ett litet kort inlägg nu. Kommer försöka uppdatera så ofta som möjligt! hare bra!
// Zoe och Marry

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0